Julebord

Julebordsbilder

JULEBORD 2023
Hvilke innslag passer for ditt arrangement?

 

KONSEPTER etter kl. 22.15: (Dans/party-musikk)

Tradisjonell party-trubadur: Jim har spilt mer enn 2500 jobber som party-trubadur, og er en av  de mest allsidige og erfarne i bransjen. Han spiller både akkustisk, og som «one-man-band».

FUN FACTORY Nyhet. FUN FACTORY er et knallbra liveband som både kan lage show, engasjere gjestene,  og selvsagt fylle dansegulvet utover de små timer.
Nå, kan han endelig Jim bookes med eget band!
Stikkord: Stort og variert repertoar fra 1950 – 2000-tallet.
Full trøkk, høy kvalitet, spilleglede og smittende humør.

Underholdningsinnslag FØR kl. 22.00:

Musikken lever Nyhet. En hyllest til Rogalandsmusikken fra 50-tallet og frem til 2000-tallet. Passer utmerket som et innslag før/etter middagen. Rogalands musikalske DNA blir fremført med respekt og verdighet i egne akustiske versjoner.
Mods, Leif & Kompisane, Stavangerensemblet, Eidsvåg, Hans Petter Hansen, samt  en rekke andre artister tolkes av Jim Jacobsen m/ piano/gitar/strykere. (trio/kvartett). Varighet 15 – 45 min.

Live Jukebox Nyhet. Live Jukebox er et utrolig engasjerende og morsomt musikalsk innslagsom fikk nasjonal oppmerksomhet på NRK Dagserevyen i des. 2020
Enkelt forklart: Konseptet er på en måte en smittefri digital versjon av gode gamle «ønskekonserten» – med en twist eller to. En av Jim´s største styrker er at han kan ufattelig mange sanger fra 30-tallet, og opp til i dag.. Både kjente, og litt mindre kjente. Her får han utfolde seg i et konsept der gjestene bruker mobilen til å sende låtønsker direkte til scenen, der de skrives ut på «lapper». Dette krydres med gode kommentarer, humor og kommunikasjon med gjestene. Klarer du å sette ham fast? Passer opp til ca 80 gjester.

Allsang helt på grensen. Dette er et humoristisk allsang-show med sanger som «alle» kan. Her er det ikke nødvendig med tekstark for å stemme med! «Allsang helt på grensen» passer til selskaper fra 30 gjester og opp til 500 og er en skikkelig «icebreaker». Etter 20-40 minutter er det en fantastisk god stemning på festen, en stemning som blir sittende i forsamlingen hele kvelden.

Beat for beat/Pop-Quiz   Jim Jacobsen gjør flere varianter av dette musikklek-konseptet. Men en ting er alltid likt: Engasjementet, humoren og spontaniteten. Fungerer like bra på små og store arrangementer. En sikker vinner!

Sha-lalala. Dette er et ypperlig innslag for firmaarrangement med utenlandske gjester: et humoristisk musikkinnslag med all verdens sanger uten tekst.  Det finnes MANGE sanger der teksten kun består av «la la la – lai lai – na na na». Jacobsen har kontroll på de aller fleste. Dette er en allsang-show som skaper god stemning fordi alle kan stemme i. Varighet er mellom 20-40 minutter avhengig av arrangørens ønsker.

Quiz Her kan du velge mellom forskjellige varianter. Eventuelt dele den opp med engasjerende aktiviteter og oppgaver  underveis: live musikk-quiz, «grip mikrofonen» eller med diverse praktiske oppgaver .

Ønskekonsert. Med dette «dinner-showet» får du en musikalsk reise der alle gjestene blir inkludert i rundturen gjennom musikkønsker og gode historier. Improvisasjon, personlige sanger og ablegøyer er stikkord for dette underholdningskonseptet. Dette er en ypperlig måte å engasjere gjestene i underholdningen. Det passer til selskaper med opp til 40-50 gjester og vil vare i 30-60 minutter, avhengig av antall gjester og ønske fra oppdragsgiver.