Dinner-shows

Jim Jacobsen har jobbet profesjonelt med musikk og underholdning i mer enn 30 år. I de siste 10 åra har han utviklet sine egne underholdningskonsepter for firma- og privatmarkedet. En salig miks av sanger, betraktninger, stand-up, og historier fra livet som entertainer, gründer og sosialentreprenør. En garantert «ice-breaker» på de fleste arrangement!

Photo: Andrea Rocha

 

 

 

 

 

Musikken lever Nyhet

En hyllest til Rogalandsmusikken fra 50-tallet og frem til 2000-tallet. Passer utmerket som et innslag før/etter middagen. Rogalands musikalske DNA blir fremført med respekt og verdighet i egne akustiske versjoner.
Mods, Leif & Kompisane, Stavangerensemblet, Eidsvåg, Hans Petter Hansen, samt  en rekke andre artister tolkes av Jim Jacobsen m/ piano/gitar/strykere. (trio/kvartett). Varighet 15 – 45 min.

Live Jukebox 

Live Jukebox er et utrolig engasjerende og morsomt musikalsk innslagsom fikk nasjonal oppmerksomhet på NRK Dagserevyen i des. 2020
Enkelt forklart: Konseptet er på en måte en smittefri digital versjon av gode gamle «ønskekonserten» – med en twist eller to. En av Jim´s største styrker er at han kan ufattelig mange sanger fra 30-tallet, og opp til i dag.. Både kjente, og litt mindre kjente. Her får han utfolde seg i et konsept der gjestene bruker mobilen til å sende låtønsker direkte til scenen, der de skrives ut på «lapper». Dette krydres med gode kommentarer, humor og kommunikasjon med gjestene. Klarer du å sette ham fast? Passer opp til ca 80 gjester.

Allsang helt på grensen

Dette er et humoristisk allsang-show med sanger som «alle» kan. Her er det ikke nødvendig med tekstark for å stemme med! «Allsang helt på grensen» passer til selskaper fra 30 gjester og opp til 500 og er en skikkelig «icebreaker». Etter 20-40 minutter er det en fantastisk god stemning på festen, en stemning som blir sittende i forsamlingen hele kvelden.

Beat for beat

Jim Jacobsen gjør flere varianter av dette musikklek-konseptet. Men en ting er alltid likt: Engasjementet, humoren og spontaniteten. Fungerer like bra på små og store arrangementer.En sikker vinner!

Ønskekonsert

Med dette «dinner-showet» får du en musikalsk reise alle gjestene blir inkludert i rundturen gjennom musikkønsker og gode historier. Improvisasjon, personlige sanger og ablegøyer er stikkord for dette underholdningskonseptet. Dette er en ypperlig måte å engasjere gjestene i underholdningen. Det passer til selskaper med opp til 40-50 gjester og vil vare i 20-40 minutter, avhengig av antall gjester og ønske fra oppdragsgiver.

Sha-lalala

Dette er et ypperlig innslag for firmaarrangement med utenlandske gjester: et humoristisk musikkinnslag med all verdens sanger uten tekst.  Det finnes MANGE sanger der teksten kun består av «la la la – lai lai – na na na» og Jacobsen har kontroll på de aller fleste. Dette er en allsang-show som skaper god stemning fordi alle kan stemme i. Varighet er mellom 20-40 minutter avhengig av arrangørens ønsker.

Kontakt Jim Jacobsen for mer informasjon

Quiz

Her kan du velge mellom forskjellige varianter. Eventuelt dele den opp med engasjerende aktiviteter underveis: live musikk-quiz, «grip mikrofonen» eller med diverse praktiske oppgaver .