Musikk og underholdning

Jim Jacobsen er etablert trubadur og en meget allsidig musiker. Han kan bidra med underholdning på de fleste typer arrangement for både firmaer og privatpersoner.

Hvert arrangement er forskjellig så ta gjerne kontakt for å diskutere om hva som passer best for deg og ditt arrangement.

Firmaarrangement 

Jim Jacobsen har siden 1993 utført ulike oppdrag for flere  hundre forskjellige firma i området. Han har underholdt på julebord, firmafester, båtturer og julelunsjer. Han har også vært konferansier på ulike seminarer. Se kundeliste og referanser og ta kontakt for en uforpliktende prat.

Live jukebox – Nyhet

Humoristisk, engasjerende og festlig musikalsk underholdningskonsept som fikk nasjonal oppmerksomhet på Dagsrevyen 03.11.2020

Bryllupmusiker og toastmaster

Jim Jacobsen har fått gleden av å være underholder og toastmaster i over hundre bryllup og han deler mer enn gjerne sine erfaringer. Les mer om hva Jim kan bidra til med for å bidra til at deres dag går på skinner!

Bursdagsfest og jubileum

Stadig flere privatpersoner ønsker å ha live musikk på sine fester. Hvis det er ønskelig stiller Jim med både lyd- og lysanlegg som du kan benytte under hele festen slik at du har én ting mindre å tenke på. Jim har et bredt repertoar av sanger fra de siste fire tiår, tenk P4. Sjekk også ut Dinner-shows hvis du vil ha underholdning under middagen.

Dagshow på institusjoner og aldershjem

Det siste året har det også blitt en del «Ønskekonserter» for beboere på ulike institusjoner og aldershjem. Jim Jacobsen er flink til å tilpasse repertoaret til publikum og som Rita Schrøder fra Bergåstjern sykehjem og omsorgsboliger skrev etter sist besøk:

Fin musikk blandet med et vinnende vesen og masse humor. Han er superflink å synge og spille, og han laget bare den gode stemningen. Alle forlot lokalet med smil om munnen, og ønsket at han måtte komme snart igjen. Det er akkurat dette vi trenger på sykehjemmene.

Ta gjerne kontakt for pris og booking

Sang i begravelse

Sang og musikk er en svært viktig del av en begravelse. De senere årene blitt mer vanlig at de pårørende ønsker en spesiell sang som den avdøde var glad i. Dersom begravelsen er kirkelig må både presten og organisten godkjenne de sanger og salmer som de pårørende ønsker. Ta gjerne kontakt for å høre hvordan Jim kan bidra med å gi seremonien et personlig og gjenkjennelig preg.