Toastmaster og bryllupsmusiker

Jim Jacobsen har etter hvert etablert seg som en av regionens mest populære toastmastere. At han i tillegg er en av landets  mest erfarne  musikalske entertainere, OG har 30 års fartstid fra event-bransjen, gjør at brudeparet kan være trygge på at deres viktigste dag blir tatt hånd om på den beste måten. 


Klasse, Jim! Alle var kjempefornøyd . Du leverte til terningkast 6!

Roger R.


«Full bryllups-pakke»

Pakken inkluderer flere type tjenester der du står fritt til å skreddersy ditt behov. Ta kontakt med Jim for et uforpliktende møte og mer informasjon om konseptet.

Velg blant:

Event-planlegging

I forkant av arrangementet vil det være 2-3 møter med brudeparet der vi kartlegger sammen de forskjellige ideer og planer som brudeparet har.  Jim har meget god kunnskap om kostnader tilknyttet de fleste lokaler, personal-behov, aktuelle underholdningsinnslag, programideer samt tilbydere innen catering og severing. Ved enkle grep kan man spare mye penger ved å velge riktige leverandører på mat, drikke, personell, bryllups-pynt, osv. Det er også en stor fordel å ha med en erfaren sparringspartner når dere skal planlegge innholdet på dagen.

Toastmaster

En toastmaster som Jim sørger for å koordinere hele festen som planlagt. Det er spesielt viktig med god logistikk mellom kjøkken, personal og festsal under hele arrangementet slik at alle koser seg fra start til slutt. Med Jim som toastmaster er kan du slappe av på dagen din og være trygg på at det er god flyt mellom taler og innslag under selve middagen – samt at alle får varm mat og kald drikke. Han er i tillegg brudeparets talsmann og arrangementsansvarlig under hele bryllupsfesten.

Underholdningsinnslag

Jim Jacobsen har flere ideer til morsomme og engasjerende underholdningsinnslag. Han har et stort repertoar av egne selvopplevde historier, vitser og morsomme sanger som slår an hos alle aldersgrupper. Hvis det er ønskelig bidrar Jim selv med egne innslag.

Musikk og dans

Jim Jacobsen har over 25 års erfaring som solo-trubadur. Hans aller største styrke er det brede repertoaret. Det finnes knapt noen musikere i landet som har samme antall sanger og stilmessig allsidigheten. Dersom brudeparet (eller gjestene) skulle ha musikkønsker er det bare komme med de!

Lyd og lysanlegg

Du slipper å tenke på dette da Jim leverer topp lydanlegg til festen. Enkelt lysanlegg kan også inkluderes hvis ønskelig. Dersom brudeparet har ønsker har Jim et bredt nettverk og gode samarbeidspartnere slik at dere får det anlegget som passer best.

Tilleggstjenester

    • Ønsker du å sette et personlig preg med en egen sang til din utkårede eller en selvskrevet festsang?
       Jim har skrevet flere låter som har vert på Norsktoppen og andre radiolister og kan hjelpe med både tekst og melodi.
    • dekorlys, fotobooth, stoltrekk eller hoppeslott til svigermor? 

Synes du dette høres interessant ut?
Ta kontakt for et uforpliktende møte.

Referanser:


Vi valgte Jim Jacobsen, som toastmaster og musiker i vårt bryllup i  2014, og angret ikke et sekund. Vi visste at mannen kunne synge og underholde, så vi var veldig klar over at han kom til å levere på dette området. Og, det gjorde han til gangs. Utrolig god til å  få opp stemning og allsangfaktor med sitt store repertoar av sanger. Han utførte også toastmaster-delen  på en upåklagelig og profesjonell måte, og hadde styr på det aller meste som skulle skje, og holdt tidsskjemaet hele kvelden. Vi var så fornøyde at vi valgte å bruke han også i min 30-årsdag, året etter. Og her, som i bryllupet leverte han som forventet, og litt til. Er med sin folkelige væremåte på en måte en del av festen, noe som i hvert fall vi setter pris på og liker. Vi kommer absolutt til å bruke han igjen om vi skal ha levende underholdning ved fremtidige arrangementer, og kan med dette anbefale han på det sterkeste!

Thomas V. 


Takk for et fantastisk bidrag til at vår store dag ble perfekt! Du tok deg virkelig tid til å bli kjent med oss som par, ga oss gode råd i forberedelsene og gjorde en formidabel jobb som toastmaster og musiker på bryllupsdagen. Du sørget hele tiden for topp stemning, og du tilpasset underholdningen til variasjonen av gjester som var i bryllupet. At du tok en salme og to var morsomt for oss alle, men for mormor traff det midt i hjertet.  Meget bra repertoar av sanger. 

Igjen, tusen takk for fantastisk bra utført jobb! Fått utrolig mye positive tilbakemeldinger fra gjestene våre, så vil anbefale deg på det varmeste. 

Henriette D.


Vi brukte Trubadur Jim Jacobsen til bryllupet vårt i juni 2016. Det var ikke lett å finne noen som passet til våre ønsker, men vi fikk anbefalt Jim av en kompis som kjenner musikkmiljøet i Rogaland godt. Allerede fra første telefonkontakt var inntrykket meget positivt. En ja-mann som flyttet om på avtaler for å få til å spille i vårt bryllup! Og Jim fortsatte bare å imponere. Ryddig og grei å forholde seg til i planleggingsfasen, og det showet han kjørte på kvelden i bryllupet vårt kommet vi nok aldri til å glemme. Han så an sitt publikum, og trøkket til fra første note. Han hadde publikum i sin hule hånd fra begynnelse til sent på natt. Salen koket! Hopping og dansing, bare glede. Tusen takk for at du bidro såpass til at vi alltid kommer til å huske bryllupsfesten vår som en skikkelig god og artig fest!

Thomas L.


Se relaterte bloggposter: Bryllup