Fantastisk bursdagsfeiring

Jeg feiret en stor dag sammen med nære venner og familie i sommer. Det ble en utrolig flott helg. Det kom tilreisende gjester fra flere steder i landet. Til og med en kompis helt fra Sverige!

Victoria hotell var liksom «basen», med over 30 gjester som bodde der. Kjæresten min og meg inkludert. På fredagskvelden gikk vi en gjeng på reunion-konsert med The Getaway People  på Folken. Det ble som ventet en magisk konsert med et av tidenes beste norske band!

På dagtid selve festdagen, gikk det mye i kaffidrøs med ymse tilreisende, og på ettermiddagen ble det tid til litt «last-minute- shopping». Hadde glemt rein ønnik i farten. Fest-middagen på de røde sjøhus, inneholdt, foruten en super tapas-buffet, en lang reise i taler og innslag fra venner og kolleger. Innslagene inneholdt stort sett galskap, humor og mer galskap.

Sønnen min, Noah (11 år), storkoste seg. Tross alle galskap-historiene fra talene. Heldigvis kom det en rørende sang, samt tilløp til normale taler mot slutten. Flax! Men OK, det er jo sånn livet har vært.

Klokken 21 åpnet vi dørene til de som bare ville feste. Først ble det et lite musikalsk tilbakeblikk med noen av mine tidligere bandkonsepter, og deretter åpnet Eric Zahl selve jam’en.  Jeg jammet, lo og pratet med de aller fleste gjestene, var publikummer, og koste meg helt til siste slutt. Jeg danset til og med (?!?).

Ca. 250 mennesker var innom, og det ble en helt super kveld. En spesiell takk til mine musikervenner som virkelig bidro mer enn det jeg forventet. På ALLE måter! 1000 takk!

Under kan du se noen bilder fra kvelden.
Foto: Andrea Rocha

18juniA

 

18juniD

 

18juniB

 

18juniC
18juniE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *