Debutkonsert med «Øst»

Jeg har aldri nerver før en spillejobb. ALDRI!

Jeg har sunget live med eget band i Oslo Spektrum, gjort flere direktesendinger på TV med over en million seere, møtt internasjonale kjendiser og spilt med flinke, norske artister. Jeg har aldri slitt med nervøsitet. MEN sist lørdag var jeg nervøs! Debutkonserten som trommeslager for bandet «Øst» på «House of blues» kom nok i tidligste laget. At vi i tillegg hadde en tekniker som likte bedre å røyke enn å stille lyd for debutanter hjalp selvsagt ikke. Ei heller at ca. 20-30 av byens mest legendariske musikere stod i salen med armene i kors og musikkpolitiuniformen på.

Og det gikk vel som det måtte gå: noen av låtene gikk veldig bra i forhold til hvor lenge vi har spilt de respektive instrumentene, noen sanger gikk bra, og så hadde vi et par låter der vi tangerte bunnnivået vårt. Men for all del, det var kjekt! Vi hadde en super kveld med gode venner og jeg traff mange gode musiker-kolleger etter spillejobben. Mye mulig at jeg traff noen før vi gikk på scenen også, men da var jeg så nervøs at det husker jeg ikke…

andrea-rocha-photography-ost-band-group-3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *