Fotballbryllup i Stavanger

Jeg ble i vinter oppringt av en av mine få fotballhelter. Han er kanskje ikke den aller beste spilleren Norge har hatt, MEN han har en vanvittig karrière å slå i bordet med. Selveste Roger Risholt.

Han har reist rundt omkring i Skandinavia, stått på og holdt drømmen sin levende i nesten 20 år: drømmen om å leve av fotball. Hvor mange unger ville ikke gitt høyrehånda og halve kongeriket for å få oppleve det?

Familien Risholt hadde lagt festen til Victoria Hotell midt i Stavanger sentrum under selveste  Gladmat-festivalen.  DET gjorde at logistikken før festen bød på noen små utfordringer, men ikke mer enn at vi selvsagt fikset det. Lett!

For de som ikke kjenner Risholt, så kan jeg opplyse om at han har spilt tre obligatoriske landskamper for Norge, og i tillegg vært en viktig bidragsyter på lag som: Tromsø, Fredrikstad, Start, AGF, GIF-Sundsvall og Sandefjord – for å nevne noen.

Jeg synes det er litt morsomt at tilfeldighetene har gjort at jeg har fått spille i bryllup for flere av våre kjente og kjære fotballprofiler. Blant andre: Batty og Myggen. Erik Fuglestad og Preben Falck, for å nevne noen… Jeg var faktisk overbevist om at jeg spillte i Erik Nevland sitt også, men «Hesten himself» mente at der var det han så spilte. Sikkert 25 årsdagen hans da,  siden dama gikk i fin hvit kjole. – men uansett: Dette passet meg aldeles supert! 

Altså, halvparten av bryllupsgjestene var fra Arendal. Så det sier seg selv at det ble både «rifla påmm-fri, med blændings og litt thousand island» . Men;  ingen bein ble knuste. Og ingen spilte blokkfløyte, heldigvis!

Det ble en flott, morsom og kjekk kveld med et nydelig brudepar som strålte mer enn sola!

Gjestene bidro til en super fest, der spesielt et par av Arendal-gutta viste kroppsbeherskelse i superklassen. Har aldri sett norske gutter danse tango bedre enn hele Sør-Amerika til sammen. Makalaust!

bryllup-sal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *