Rogaland på kryss og tvers.

publikasjon1

Det er julebordsesong; en travel tid for noen av oss underholdere, til tross for at oljebransjen har sluttet å arrangere sånne kjekke ting. Heldigvis finnes det mange andre gode kunder, om enn med litt lengre reiseavstand … I helga hadde jeg en aldri så liten «se hele Rogaland på tre dager»-opplevelse. Det var «vilt, vakkert og vått». Nydelig!

Første stopp: Haugesund

Det startet med at jeg besøkte Clarion Collection Hotell Amanda for å underholde på deres julebord for stamgjester. Og bare for å ha sagt det; man vet ikke hva man går glipp av hvis man ikke har besøkt dette hotellet. Det er et fantastisk hotell med et unikt personale. Uansett; jeg underholdt altså på julebordet for stamgjestene deres, og det ble en morsom og veldig kjekk kveld med nydelig mat og god stemning. Jeg fikk heldigvis mobbet noen bergensere, sunget noen nordnorske drikkeviser, noen tyske slagere, og ellers en del kjente og kjære allsanger. En ekstra takk til Malla og Geir som organiserte festen.

Amanda hotel, Haugesund

Neste stopp: Sokndal

Fredag gikk turen til Sokndal og julebord for Titania AS på Bakkaånå camping. Det ble også en knallkjekk kveld. Selveste Rune Bjerga skulle også underholde på festen, så vi fikk oss en god middag sammen, og skrøyda og løyg litt før vi måtte jobbe. Igjen fikk jeg mobba en bergenser og sunget for både svensker, skotter, polakker, sokndølinger og inder … KJEKT!

unnamed-1

Siste stopp: Sand

Dagen etter gikk turen til nydelige Sand og Mo Laksegård. Jeg ble hyret inn av en gjeng knallkjekke damer som hadde venninnefest tidligere på kvelden, og så spilte jeg for åpent hus åpen laksegård etterpå. Også her var det en sammensatt gjeng med både nordlendinger, saudabu-er, noen hollendere, en eritreer, en lithauer og selvsagt flere suldølinger. Heldigvis så var det EN bergenser der også, så da ble helgen fullkommen!

Mo Laksegård i Suldal

One Reply to “Rogaland på kryss og tvers.”

  1. Takk til deg Jim Jacobsen for topp underholdning hos oss på Bakkaåno camping & gjestegard på fredag ifm julebord for Titania 🙂 mvh Erna Urdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *