2016: Nød lærer naken kvinne å spinne?

nod-laerer

Jeg har som mange andre kolleger opplevd endringer i arbeidssituasjonen, i og med at oljebransjen har stoppet helt opp med å bruke penger på musikk og andre «kjekke ting».  Heldigvis så finnes det jo mange andre firma, lag, organisasjoner, og private som steller i stand fest og moro. DET er jo bra for meg og andre i min bransje.

Jeg har merket at jeg har spilt noe mer på pub enn på en del år, samt at det har blitt noen flere reisedøgn for å oppnå de samme  typen jobber som tidligere lå i maks avstand Forus, liksom.

Jeg har også merket at jeg ikke har fullt så mange forespørsler  i julebordsesongen som tidligere, selv om jeg faktisk har klart å fylle opp kalenderen.  For noen år siden kunne det være at jeg måtte si nei til 20 forespørsler på de travleste julebordhelgene. Sånn er det ikke lenger. Jeg er takknemlig, og ydmyk for tilliten kundene gir meg. Jeg har mange kolleger som ikke har hatt et eneste julebord i år, eller kanskje kun et eller to. Det ER tøffe tider i event-bransjen, og det må vi leve med. Vi må bli flinkere med å omstille oss til hvordan markedet er blitt og tilpasse oss situasjonen.

Heldigvis så har året 2016 vert et bra musikk-år for meg. kanskje mitt beste på lenge. Det har blitt ny web, egen blogg  og egen artistside på Facebook. 2016 gitt meg muligheten til å se nye muligheter for de neste åra.

Quiz & Kvess på no.28 pizza annenhver onsdag, er noe jeg gleder meg til. Jeg harogså lyst å besøke flere institusjoner på dagtid neste år, gjøre flere bryllup som toastmaster og har i tillegg åpnet for å gjøre begravelser. Tidligere år  har jeg konsekvent sagt nei til å spille i begravelser p.g.a. at jeg selv mistet stort sett hele familien i ung alder. Men nå har jeg faktisk lyst å bidra dersom jeg blir spurt. Jeg husker selv hvor mye det betydde for meg med de musikalske innslagene i våre begravelser.  Så ja… Jeg begynner vel å bli voksen.

Jeg kommer fortsatt  til å spille noen «bånn-gass-helger» i Røldal, på Alf & Werner, Frugaard/Blå Time (Stord), Mandelhuset (Tysnes), Felix (Bergen) og Fiskarbonden på Karmøy, samt kanskje  et par andre steder i Rogaland. Men stort sett, så blir det firmafester, 30, 40 og 50-årsdager, og noen bryllup som toastmaster. Det vil også bli avslørt et nytt musikalsk prosjekt i løpet av få måneder…

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får drive med det jeg liker best. Musikk! Det er også kjekt at arbeidsdagene har blitt mer variert enn tidligere. Men jeg skal innrømme at jeg noen ganger savner å spille for 16 mannlige gjester på en oljebedrift.

Kjærleiken fant jeg også i år. Makalaust! Ei super dame som passer på meg og holder meg litt i ørene…og hun digger jobben min!

Tenk det!?

 

2 Replies to “2016: Nød lærer naken kvinne å spinne?

  1. Vi hadde besøk av Jim på Solvang Omsorgsbolig før jul, å de gamle storkoste seg. Virkelig å anbefale

  2. Jim det var helmax på Bergåstjern i går kveld!!!!

    satser på at du kommer 25 mars på min 60 års feiring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *