Kvissleis gjeng det? Jau då… :-)

2017 har begynt bra! Det har vert en kjekk begynnelse på et år med flere spennende nye  prosjekter. Spilling på institusjoner er i gang. Utrolig givende og uvanlig lite fyll der. he he.

To helger med spilling på afterski og kveld  i Røldal, med liiiitt mer fyll..Supert vær og et par turer på ski er alltid en opptur.

«Quiz & Kvess» har i starten vert en umiddelbar suksess. Mulig det er nyhetens interesse, men tilnærmet full sjappe på byens største restaurant er faktisk ganske imponerende! (litt usikker her, men jeg  tror faktisk ikke det finnes noen «vanlige restauranter» i sentrum av byen som har flere sitteplasser.. )

 

Jeg har også vert en tur på Rennesøy og fikk i oppdrag å  underholde personalet på en av skolene der. Knallkjekt! En privat bursdag ble det også tid til, gitt. Makalaust!

I måneden som kommer blir det Quiz & Kvess annenhver onsdag (oddetallsuker), flere institusjonsbesøk, en fredagskveld på Hinna bistro, en kjapp Oslo-tur, en Haugesunds-helg, og ei langhelg på Alf & Werner. Kjekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *