Mars: Fra gamlehjem til Fartein Valen.

Mars var en utrolig kjekk måned. Det har mildt sagt vært svært variert… Oppdrag på gamlehjem, 50-årsdag, jeg har vært konferansier på en bryllups-messe, spilt på flere «lun aften» på Garman, har hatt min faste «quiz & kvess», spilt på nattklubb, og underholdt med 8 strykere på en pizzarestaurant!   Mars ble avsluttet med en fantastisk kjekk, UTSOLGT 84/85-konsert (Se hele konserten her) sammen med mange gode kolleger og musikervenner i selveste Fartein Valen-salen i Stavanger konserthus. En helt unik opplevelse!

 

 

 

 

 

Jeg vet ikke hva som har vært det aller kjekkeste. Synes egentlig at alle jobbene hadde sine magiske øyeblikk. Men den største opplevelsen for meg personlig var å opptre i Stavanger konserthus, både med «min egen» sang (siste smak av sommer) sammen med Bjartis og Arnie, og ikke minst avslutningsnummeret «we are the world» sammen med alle deltakende artister. Makalaust!

(Trykk her for we are the world med 84/85-gjengen)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *